Cooliranje.com » Umetnost i kultura » Događaji

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA  "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA " i OZVANIČEN JE POČETAK INSTAGRAM KONKURSA " SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY"!

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA  "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

Neobična postavka mini izložbe, zaustavila je mnoge posetioce Usće Shopping Centra.

 
Na 6 velikih plakata nalaze se kolažne fotografije sjane atmosfere jedinstvene za ovu manifestaciju, koja promoviše svetsku i domaću kreativnost. 
Smenjuju se slike poznatih lica i nasmejane publike, kao i originalnih promocija. Izložbu su otvorili organizatori mts Noći Reklamoždera Goga Grubješić i Aleksandar Đorđević, koji su i sami bili oduševljeni arhivskim fotografijama.
 
Nakon toga, nastavljeno je zanimljivo druženje sa Sarom Jovanović. Sara Jo  izabrana je od reklamoždera za najskockaniju pop zvezdu u Srbiji.

 
Sarino druženje sa  mnogobrojnim fanovima,  ozvaničilo je početak  instagram konkursa “Skockajte se za savršen party!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i Ušće Shopping Center.
 
Savršeno skockana i raspoložena popularna pop zvezda Sara Jo  razmenjivala je sa posetiocima modne tajne i potpisivala autogram kartice, koje takođe promovišu konkurs.
 
Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc. 


Dvoje najkreativnijih, biće nagrađeni sa šoping vaučerima u vrednosti od 10.000 dinara. 
 
Konkurs za najskockavanje počeo je 1. novembra i traje do 18. novembra. 
Odluku čiji je LOOK  najkreativniji, doneće počasna predsednica žirija – Sara Jovanović, najskockanija pop zvezda u Srbiji po izboru Reklamoždera  koja će nagrade i lično uručiti dobitnicima 18. novembra u Sava Centru.
 
Inače veliki jubilej “mts Noći Reklamoždera 2016 " biće u Sava Centru, 18. novembra, a sjajnu selekciju najboljih svetskih reklama i ove godine potpisuje njen autor Jean Marie Boursicot.
 
Budite originalnni, kreativni, svoji!
 
mts Noći Reklamoždera 2016

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a kao i online prodaja www.eventim.rs .

Cena ulaznica: 700 din.
 
Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. 


Klikni na sliku da se uveća


Pošaljite svom prijatelju link Dodaj u omiljene Cool isCooliraj

Tags: , ,

Ostavite Vaš komentar!

Povezane teme

Sajam knjiga u Beogradu pod sloganom "Ključ je u knjigama!"

Sajam knjiga u Beogradu pod sloganom "Ključ je u knjigama!"

22.10.2017. 14:23

Najznačajnija i najprestižnija književna manifestacija u jugoistočnoj Evropi, 62. Međunarodni beogradski sajam knjiga, održaće se od 22. do 29. oktobra na Beogradskom sajmu uz učešće... dalje »»

Sajam kozmetike - "Dodir Pariza"

Sajam kozmetike - "Dodir Pariza"

11.03.2017. 13:26

29. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope održače se 8. i 9. aprila 2017.... dalje »»

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

09.02.2017. 00:40

Za 5 godina napisali smo za Vas 3842 teme, stekli preko 12.500 prijatelja na Facebook-u... dalje »»

Ivana Dimić dobitnica NIN-ove nagrade za 2016.

Ivana Dimić dobitnica NIN-ove nagrade za 2016.

18.01.2017. 13:23

“Arzamas”, roman godine u izboru Ninovog žirija, je priča o dementnoj majci koja umire i kćerki koja brine o njoj. Ivana Dimić ja autorka... dalje »»