Cooliranje.com » Zdravlje » Nega kose i tela

Marrakesh Kahm - serum za trenutno ispravljanje kose

Ukoliko ne volite da koristite presu ili niste sigurni u kvalitet proizvoda za negu kose koje koristite, upoznaću vas sa Marrakesh potpuno prirodnim proizvodima, kompanije Earthly Body iz USA.

Marrakesh Kahm - serum za trenutno ispravljanje kose

Za početak, odabrala sam Marrakesh Kahm, serum za ispravljanje i glatku kosu koji  je napravljen od Arganovog, Konopljinog ulja i proteina povrća koji se ponašaju kao Keratin ostavljajući vašu kosu skroz ispravljenu i to bez upotrebe prese.

U startu me je privukao sastav: ne sadrži sulfate, parabene, propylen glycol, formaldehid, veštačke boje.  Sve to, kao i činjenica da  nisu testirani na životinjama i nemaju životinjskih sastojaka, više je nego dovoljna da probam ovaj proizvod.

Marrakesh Kahm se veoma jednostavno nanese na kosu,  3 - 4 kapi, ravnomerno se utrlja u opranu i isfrotiranu kosu i isfenira ravnom četkom. Bez upotrebe prese, sasvim jednostavno imate ravnu kosu do sledećeg pranja!

Bočica je veoma praktična za putovanja, a kosa posle ovog seruma divno miriše.

Napomena:
Marrakesh proizvodi sadrže dva najbolja sastojka za negu kose -  originalno Argan ulje iz Maroka i ulje semena konoplje, koji kosu neguju i hrane na prirodan način i pružaju joj zaštitu i briljantan sjaj. 

Na stranici Marakeš Srbija, možete pogledati više informacija o proizvodu i gde ga možete nabaviti.

Takođe, sve aktuelnosti možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici Marakeš Srbija.

Klikni na sliku da se uveća


Pošaljite svom prijatelju link Dodaj u omiljene Cool isCooliraj

Tags: , , , , ,

Ostavite Vaš komentar!

Povezane teme

WET BRUSH četke za kosu

WET BRUSH četke za kosu

24.12.2016. 12:24

WET BRUSH SUGAR SKULL sam prvi put videla kod poznate britanske beauty blogerke Fleur De Force, pa sam krenula u potragu... dalje »»

Simbol koji čuva vašu kožu

Simbol koji čuva vašu kožu

30.12.2016. 12:41

Na svakom pakovanju kozmetičkih preparata postoji simbol koji će vam ukazati na rok trajanja nakon prvog otvaranja. Ako niste, od sada obavezno obratite pažnju... dalje »»