Zatvori

Budimo prijatelji na Fejsu! cooliranje.com

Cooliranje.com » Zdravlje » Nega kose i tela

Marrakesh Kahm - serum za trenutno ispravljanje kose

Ukoliko ne volite da koristite presu ili niste sigurni u kvalitet proizvoda za negu kose koje koristite, upoznaću vas sa Marrakesh potpuno prirodnim proizvodima, kompanije Earthly Body iz USA.

Marrakesh Kahm - serum za trenutno ispravljanje kose

Za početak, odabrala sam Marrakesh Kahm, serum za ispravljanje i glatku kosu koji  je napravljen od Arganovog, Konopljinog ulja i proteina povrća koji se ponašaju kao Keratin ostavljajući vašu kosu skroz ispravljenu i to bez upotrebe prese.

U startu me je privukao sastav: ne sadrži sulfate, parabene, propylen glycol, formaldehid, veštačke boje.  Sve to, kao i činjenica da  nisu testirani na životinjama i nemaju životinjskih sastojaka, više je nego dovoljna da probam ovaj proizvod.

Marrakesh Kahm se veoma jednostavno nanese na kosu,  3 - 4 kapi, ravnomerno se utrlja u opranu i isfrotiranu kosu i isfenira ravnom četkom. Bez upotrebe prese, sasvim jednostavno imate ravnu kosu do sledećeg pranja!

Bočica je veoma praktična za putovanja, a kosa posle ovog seruma divno miriše.

Napomena:
Marrakesh proizvodi sadrže dva najbolja sastojka za negu kose -  originalno Argan ulje iz Maroka i ulje semena konoplje, koji kosu neguju i hrane na prirodan način i pružaju joj zaštitu i briljantan sjaj. 

Na stranici Marakeš Srbija, možete pogledati više informacija o proizvodu i gde ga možete nabaviti.

Takođe, sve aktuelnosti možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici Marakeš Srbija.

Klikni na sliku da se uveća


Pošaljite svom prijatelju link Dodaj u omiljene Cool isCooliraj

Tags: , , , , ,

Ostavite Vaš komentar!

Povezane teme

Simbol koji čuva vašu kožu

Simbol koji čuva vašu kožu

30.12.2016. 12:41

Na svakom pakovanju kozmetičkih preparata postoji simbol koji će vam ukazati na rok trajanja nakon prvog otvaranja. Ako niste, od sada obavezno obratite pažnju... dalje »»

WET BRUSH četke za kosu

WET BRUSH četke za kosu

24.12.2016. 12:24

WET BRUSH SUGAR SKULL sam prvi put videla kod poznate britanske beauty blogerke Fleur De Force, pa sam krenula u potragu... dalje »»