Cooliranje.com » Umetnost i kultura » Događaji

Svečana dodela nagrade Siniši Paviću-Comedy Fest

U četvrtak veče, drugi dan Comedy Fest-a održana je svečanost u zgradi Jugoslovenske Kinoteke povodom dodele prve nagrade za veliki doprinos razvoju i popularnosti filmske komedije.

Svečana dodela nagrade Siniši Paviću-Comedy Fest

Ovu prežtiznu nagradu je dobio velikan srpske kinematografije Siniša Pavić.
Pred dodelu nagrade, zvanicama se ispred Kinoteke obratio Marjan Vujović, upravnik Muzeja Kinoteke, a zatim je divno i veoma nadahnuto obrazloženje nagrade izneo Dimitrije Vojnov, selektor Comedy Festa.

Nagradu Siniši Paviću uručila je Lepa Brena, koja je svojom ulogom u filmu " Tesna koža" postala njegovo nezvanično zaštitno lice. Brena je istakla kako joj je posebna čast da je njoj pripala čast da uruči nagradu nekome, ko se pobrinuo da smeh i radost udje u domove i da Siniši ova nagrada treba biti podstrek, ne da stane, nego da nastavi.
Siniša Pavić je bio vidno ganut rečima kolega i nagradom i činjenicom da je došla u pravom trenutku, jer da  je došla ranije-prerano bi pomislio da je genijalac i time upropastio karijeru.

Prisutni su se tome slatko nasmejali.

Posebno zanimanje medija je izazvao i dolazak holivudske zvezde Parker-a Young-a, koji je specijalni gost festivala i koji se takodje obradovao poznanstvu sa našim proslavljenim rediteljem i slavnom muzičkom zvezdom.

Uz brojne zvanice, čestitke Siniši Paviću to veče uputili su: popularni Tika Špic iz serije " Porodično blago", producent serije Zoran Janković, slikar Cile Marinković sa ženom Bebom i ćerkom Danom Mar, slikarka Milena ZeVu, plesač i koreograf Milan Gromilić i mnogi drugi...

Osmeh na licima organizatora-Draga Jeličića, direktora programa Comedy Festa, Goge Grubješić -idejnog tvorca festivala i Marka Čkonjevića producenta nije silazio zbog tako uspešne večeri.


Pošaljite svom prijatelju link Dodaj u omiljene Cool isCooliraj

Tags: , , , ,

Ostavite Vaš komentar!

Povezane teme

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

09.02.2017. 00:40

Za 5 godina napisali smo za Vas 3842 teme, stekli preko 12.500 prijatelja na Facebook-u... dalje »»