Modni dodaci

12.02.2012. 13:40 od pinkjeca Pregledano 2862 | Komentari 0 | cOOl 0 | iscOOlirano 0
Modni dodaci

Današnje žene su okupirane modnim detaljima. Kroz njih pokazuju svoj stil, ono što najviše vole su narukvice, prstenje, minjđuše i neizostavne ogrlice.

Retko postoji devojka ili žena koja ne voli da se 'kiti', a većina će nam priznati da kada sebi izgleda glamuroznije, podične sebi samopouzdanje.

Današnji dizajneri imaju pune ruke posla da zadovolje sve ženske ukuse. O materijalima da i ne govorimo, od dragog kamenja, zlata (belo zlato je najpopularnije), srebra, do bižuterije i plastike.

One srećnije će imati po koji dijamant, a ostale će se zadovoljiti cirkonima, ali to ne menja stvar, bitan je efekat koji ostavlja na samu ženu. U Americi se nekako podrazumeva da verenički prsten bude sa dijamantom, a što je viši stalež 'kamen' je veći. U zavisnosti kom tipu pripadate takav nakit ćete i nositi.
Naravno, zaboravila sa neizostavne i za sva vremena i generacije potrebne bisere! Retko postoji žena koja u svojoj kutiji za nakit nema nisku bisera.Različitih dužina i boja savršeno idu preko košilja ili rolke. Za večernji izlazak najbolje idu uz haljinu i čine da žena izgleda prefinjeno.

Tags:

 
 

Ova tema se ne može komentarisati