mt:s Noć Relamoždera - proglašeno top 10 domaćih reklama

27.11.2013. 14:45 od admin Pregledano 1887 | Komentari 0 | cOOl 3 | iscOOlirano 0

 

mt:s Noć Relamoždera - proglašeno top 10 domaćih reklama

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti,

dragi Reklamožderi,

Atmosfera se polako zahuktava, uzbuđenje raste, pred nama je, još jedna mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja obasjava sjajnim idejama preko 150 gradova. Noć koja više od tri decenije u svetu uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, “LA NUIT DES PUBLIVORES!

Spremite se za sjajno putovanje jer vas munjevitom brzinom, u delićima sekunde vodimo od jedne emocije, do drugog grada, od jedne ideje do drugog kontinenta. Jezikom koji svi razumeju- sportom i reklamom. Odbrojavanje može da počne.

7. decembar SAVA CENTAR, od 20:30h biće mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu. Između hiljada i hiljada pristiglih reklama, oko 300 su zadivile Jean Mariea Boursicot-a i našle se u ovogodišnjem programu-La Nuit des Publivores 2014.

Za Vas izdvajamo:

BIOSKOP - sjajnu reklamu za Mercedes, koja će nas već na početku večeri, uveriti zašto su reklame kratki filmovi i zašto ih treba gledati na velikom platnu.

KREATIVNOST - nije privilegija, ideje se rađaju na svim krajevima planete. Ove godine najkreativnije reklame, sa najboljim pričama, produkcijom, trendovima..Apsolutno fantastične, stižu iz Engleske i Istočne Evrope.

SNAGA IDEJA - uprkos političkim problemima kroz koje prolazi Egipat, videćemo nekoliko sjajnih reklama iz ove zemlje, veoma važnih za ovogodišnji program, koje će ga učiniti nezaboravnim.

Tema 14-e beogradske mt:s Noći Reklamoždera je ATLETIKA.

Krajem najuspešnije godine za našu kraljicu sportova, na mt:s Noći Reklamoždera još jednom ćemo zajedno pozdraviti veliki USPEH NAŠIH ATLETIČARA na Svetskom prvenstvu u atletici, održanom letos u Moskvi. Biće to Noć promocije najvećeg atletskog takmičenja u Srbiji i Beogradu, 20. po redu SPAR-a –Evropskog atletskog prevenstva u krosu, koje se održava 8. decembra u parku Prijateljstva na Ušću, sa početkom u 9:45 časova, u organizaciji Atletskog saveza Srbije i uz podršku Evropske atletske federacije.

Još jednom ćemo našu zemlju predstaviti kao ozbiljnog partnera u organizaciji sportskih manifestacija najvišeg ranga, a dolazak preko 1200 učesnika je dosadašnji rekord.

Sigurnim koracima, skokovima, savladavamo sve prepreke i prepone i postajemo zemlja atletičara, a Beograd grad atletike.

U vedrom, reklamožderskom duhu, kao i do sada, promovisaćemo i društveno korisne kampanje koje podižu svest svih građana i čine ovaj svet bezbednijim mestom za život.

Ove godine ćemo podržati kampanju: „Kada voziš parkiraj telefon!“, koju je, u saradnji sa Upravom Sobraćajne policije MUP-a Srbije i Srpskim komitetom za bezbednost u saobraćaju, pokrenula kompanija Telekom Srbija. Retke su situacije kada kompanije reše da izbace kampanje koje kanibalizuju njihove najprofitablinije segmente poslovanja radi slanja društveno odgovorne poruke. Kampanja Telekoma Srbija „Kada voziš, parkiraj telefon!“ čini baš to, i kao takva je prva u Srbiji koja adresira tu temu kroz punu (360 stepeni) ATL kampanju, sa paralelno realizovanim PR aktivnostima. Kampanji su se kao promoteri pridružili i atletičari Ivana Španović i Emir Bekrić, najbolji atletičari Balkana u 2013. godini, sa namerom da se dobije što širi efekat podizanja svesti sa svim relevantnim ciljnim javnostima.

Ono što je takođe tradicija, na početku večeri, biće uručeno nekoliko najprestižnijih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način i dali podsticaj svima nama, a i našoj kreativnosti.


Uručićemo priznanja:

Brend Srbija-priznanje za najbolju promociju u Srbije u svetu

Grand Slam- doprinos za razvoj advertizinga u regionu

Ambasador Noći Reklamoždera-priznanje za humanitarni rad

World Tour-potvrda domaće kreativnosti od starne JMB, domaća reklama u svetskoj turneji

Naj Reklama - najpopularnija domaća reklama u 2013. godini, od strane publike.

Izbor je samo na vama, zato glasajte za svoje favorite na www.nocreklamozdera.com/glasanje i odlučite ko će ove godine odneti tu laskavu titulu.

Deset finalista za koje publika glasa do Noći Reklamoždera i od kojih će jedna poneti titulu PUBLIKE-NAJ REKLAMA U SRBIJI.

TOP 10:

  1. Chipsy- Domaćinski
  2. Jelen pivo- Miletov tajni sastojak
  3. mt:s - Nova kontrola troškova
  4. Frikom- Maximo
  5. Na eks, After Party - Bićete zahvalni sebi ujutru
  6. Vip- Zlatna ribica
  7. Grand kafa- Deda Mrazovi
  8. OMCAFÉ - Srkanje kafe
  9. Doncafé - da merimo vreme šoljicama
  10. Afrička šljiva- Za muškarce koji znaju

Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo 7. decembra u Sava Centru!

102.2 Gradski radio bira najboljeg GRADSKOG REKLAMOŽDERA.

Budite kreativni i duhoviti i šaljite vaše audio i video reklame koje imaju temu 102.2 Gradski radio na mail gradskireklamozder@gradskiradio.rs. Akcija startuje danas, 27. novembra i traje do 6. decembra. Najboljeg, najkreativnijeg i najduhovitijeg gradskog reklamoždera očekuje i vredna nagrada – tablet. Slušaoci koji pobede na dnevnom nivou dobijaju dve ulaznice za Noć Reklamoždera. Proglašenje pobednika biće na 102.2 Gradskom radiju 6. decembra, a uručenje nagrade na samom događaju.

Publiku očekuje i mnogo dobre zabave, mnoštvo vrednih nagrada, specijalni gosti Mantock dance International, koji će zagrejati atmosferu i uveličati ovu šarenu, karnevalsku manifestaciju, uz sjajnu muziku koju garantuje Naxi radio.

U šestočasovnom programu najatraktivnijih reklama i ove, 14. godine za redom, bićemo među prijateljima i osećati se potpuno domaćinski.

Otkrijte zašto!!!

7. decembra 2013. Sava Centar od 20.30h.

Cena ulaznice: 700 din

Prodaja karata: blagajna Sava Centra

Turistički informativni centar, Knez Mihajlova 5 (Robna kuća Beograd)

Organizator mt:s Noći Reklamoždera: Agencija SuperStar Worldwide

www.nocreklamozdera.com

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari