ODRŽANA JE 15. MT:S NOĆ REKLAMOŽDERA

21.12.2014. 21:17 od admin Pregledano 1298 | Komentari 0 | cOOl 2 | iscOOlirano 0

U subotu, u Sava Centru, održana je jubilarna, petnaesta mt:s Noć Reklamoždera. Raspoloženu publiku, već prilikom dolaska uveselili su pokrovitelji florescentnim naocarama (mt:s), pistaljkama (Idea), svetlećim srcima (Uniqa), kafom 3u1 (Doncafe), sladoledom (Frikom) i Chipsy-em za sve (Pepsico) i radio Naxi fantastičnom muzikom, a onda je u sali sledio program koji su svi željno čekali godinu dana..Uvertira je pripala Nacionalnom ansamblu KOLOi hip hop atrakciji RECKONIZE CREW koji su zajedno nastupili u igri pod nazivom Kolo Prijateljstva,a publika ih je pratila aplauzom tokom cele tacke . Opšte oduševljenje je nastalo kada se na bini pojavio i lično autor ovog programa, Jean Marie Boursicot koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći Reklamoždera. U naš glavni grad doleteo je avionom Air Serbia-e.

ODRŽANA JE 15. MT:S NOĆ REKLAMOŽDERA

Tema ovogodišnje Noći bila je: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja! Iz tog razloga, sa nama je bila Turistička Organizacija Beograda i njen direktor Miodrag Popovic.

Vedri i veselim Reklamožderi su velikim aplauzom pozdravili i ovogodišnje laureate.

BRAND SERBIA, nagrada za najbolju promociju Srbije otišla je našoj Košarkaskoj reprezentacij Srbije ,ispred koje je dosao da primi priznanje Nebojsa Ilic-tim menadzer reprezentacije,a ovu nagradu je urucila Marija Bošković, direktor sektora za PR Telekoma Srbije.

GRAND SLAM nagradu za najbolji doprinos u razvoju regionalnog advertizinga dobio je Jure Apih, legenda novoevropskog oglašavanja. Ovu prestižnu nagradu gospodinu Apihu, uručio je Jean Marie Boursicot, predstavnik reklamoteke JMB.

Nagrada za najbolju NON PROFIT KAMPANJU otišla je fondaciji "Novak Đoković". Gordani Džudži Jakovljević, projektnom menadžeru fondacije "Novak Đoković", uručio je nagradu Dragan Radosavljević, finansijski direktor kompanije Strauss group.

AMBASADOR REKLAMOŽDERA postao je je Ognjen Stambolović koji je saminicijativno napravio facebook stranicu "Beograđani". Zbog ove lepe ideje, nagradu mu je uručila Dragana Aleksić, media menadžer ispred kompanije IDEA.

WORLD TOUR nagrada za domacu reklamu koja je zavrsila u svetskoj turneji  Noci Reklamozdera i obišla svet .To je  reklama i kampanja "Kada voziš, parkiraj telefon" koje je kompanija Telekom Srbija realizovala u saradnji sa Upravom Saobraćajne policije MUP-a Srbije i Srpskim komitetom za bezbednost saobraćaja .Nagradu je primila Mariji Bošković direktorki sektora za PR Telekoma Srbije, kojoj je ovu nagradu urucila Maja Gedošev, direktor korporativnih komunikacija kompanije AirSerbia.

 NAJ DOMACA REKLAMA 2014 -Predstavnica agencije SuperStar, organizatora Noći Reklamoždera - Goga Grubješić i predsednica žirija publike, Jelena Mihajlović - student Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu proglasile su pobednika NAJPOPULARNIJE DOMAĆE REKLAME PO GLASOVIMA PUBLIKE. Pobedila je reklama za brend Chipsy - Domacinski duel i time potvrdila da je ova kampanja dupli nosilac krune - jer je reklama Domacinski, za isti brend pobedila i prosle godine.

NAJ GLUMAC U REKLAMI-Naš medijski partner - besplatne novine 24 SATA dodelile su nagradu čitalaca za NAJPOPULARNIJEG GLUMCA U REKLAMI. To je Nenad Jezdić kome je nagradu urucila Maša Drakulić, brand manager besplatnih dnevnih novina "24 sata" i maskota Vrabac.

NAJ VIRAL  dobila je agencija McCann Beograd, a nagradu su primili Nemanja Stanković - copywriter i Marija Milanković - art direktor, za reklamu "Drama u taksiju". Nagradu im je uručio Saša Ćirić, direktor marketinga i razvoja kompanije Frikom.

 

 

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, bilo je ovo veče među prijateljima gde  smo se osećali domaćinski zahvaljujući CHIPSY-u. Ovi je definitivno bilo 3u1 veče - mix reklama, muzike i dobre zabave gde nam se nikako nije spavalo jer je uz nas bio DONCAFE. Vruću atmosferu u Sava Centru rashladio je FRIKOM sladoledima, a UNIQA nam je poručila da je najispravnije misliti srcem. Jednostavno, ovo je bilo jedno veče velikih IDE(j)A!!! Kroz mt:s Noć Reklamoždera mogli smo da proputujemo ceo svet, a na sve te destinacije odveli su nas AIR SERBIA i ETIHAD AIRWAYS,koji su i poklonili jednu kartu srecnom Reklamozderu.

mt:s Noć Reklamoždera je noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju!

Klikni na sliku da se uveca

 

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari