mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2015.

10.11.2015. 21:41 od admin Pregledano 1422 | Komentari 0 | cOOl 3 | iscOOlirano 0

USKORO U NAŠ EM GRADU - mts NOĆ REKLAMOŽDERA

mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2015.

Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodisnjeg programa mts Noći reklamoždera.

Od Elton Džona do Džastin Bibera, odLejdi Gage do Nur Jehana (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih, Farel Vilijamsa i još mnogo drugih.

Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 28.novembra , koju i ove godine potpisuje njen neumorni selector Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot ).

U svojoj 35.godini postojanja, Noć Reklamoždera (La Nuit des Publivores ) postala je nezamenljivo mesto okupljanja svih ljubitelja reklama sa svih pet kontinenata.

U saradnji i na predlog Instituta za istoriju oglašavanja, mts Noć Reklamoždera će u Jugoslovenskoj kinoteci dodeliti Grand Slam 2015 trojica autora koji su svojom kreativnošću podizali standard oglašavanja na klasičnim medijima: štampi, radiju i televiziji. Za štampana oglasna rešenja priznanje će biti uručeno Slavimiru Stojanoviću, za radio Dragoljubu Mićku Ljubičiću, obojica iz Beograda, a za televizijski spot Jaki Judniču iz Ljubljane.

Tako ćemo, zahvaljujući mts-u, svi imati mogućnost da probamo brzinu mts 4G mreže, inovaciju koja je deo sjane kampanje “Pokrivamo Srbiju, da bi ste je vi otkrili”.

Neko će otići kući sa poklonom- najnovijim telefonom marke Samsung- Galaxy S6 Edge +, koji je samo pre par mesec istigao u Srbiju. Jedinstven dizajn, veliki ekran i neverovatna kamera od 16 MP će vam pružiti mogućnost da na najbolji način zabeležite nezaboravne trenutke ove večeri.

Monotonije u ovoj noći nema, jer tu je Sensation refresh drink. On će vas na krilima zmaja odvesti direktno u egzotičnu Aziju, kada probate njegovu kombinaciju mineralne vode i osvežavajuć ih ukusa limete i kiwana.

Hladne da ne možete da zasladite omiljenim Frikom sladoledima. Prepustite se harmoniji najlepših ukusa i učinite da ova Noć Reklamoždera bude najslađa do sada.

I u čemu jedan pravi Reklamožder uživa, dok sa prijateljima deli utiske večeri? U odličnoj Grand kafi - Black'n'Easy, koja ima tradicionalni miris i ukus, ali koja se brzo sprema, tačno toliko da stignete na drugi blok fantastičnih reklama i koja vam garantuje budnost cele Noći.

Tema 16-e mts Noć Reklamoždera je u znaku zlatneSrbije i fantastičnih uspeha naših sportista koji su osvojili zlatne medalje na velikim takmičenjima, i time ostvarili sjajnu promociju Srbije i Beograda u svetu, a mi smo im uzvratili spektakularnim dočecima ispred Skupštine grada.

Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28. Novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

 

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosphere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, kao i online prodaja www.eventim.rs.

Cena ulaznica:

od 28.10 do 18.11. u pretprodaji - 600 rsd.

od 18.11 do 28.11. u prodaji - 800 rsd.

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO), International Advertising Association (IAA), Turistička organizacija Beograd, Francuski Institut u Srbiji i Hotel Zepter.

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noćkoja se pamti. Beogradska Noć.

www.nocreklamozdera.com

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari