SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

01.11.2016. 11:53 od pinkjeca Pregledano 1767 | Komentari 0 | cOOl 0 | iscOOlirano 0

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA  "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA " i OZVANIČEN JE POČETAK INSTAGRAM KONKURSA " SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY"!

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA  "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

Neobična postavka mini izložbe, zaustavila je mnoge posetioce Usće Shopping Centra.

 
Na 6 velikih plakata nalaze se kolažne fotografije sjane atmosfere jedinstvene za ovu manifestaciju, koja promoviše svetsku i domaću kreativnost. 
Smenjuju se slike poznatih lica i nasmejane publike, kao i originalnih promocija. Izložbu su otvorili organizatori mts Noći Reklamoždera Goga Grubješić i Aleksandar Đorđević, koji su i sami bili oduševljeni arhivskim fotografijama.
 
Nakon toga, nastavljeno je zanimljivo druženje sa Sarom Jovanović. Sara Jo  izabrana je od reklamoždera za najskockaniju pop zvezdu u Srbiji.

 
Sarino druženje sa  mnogobrojnim fanovima,  ozvaničilo je početak  instagram konkursa “Skockajte se za savršen party!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i Ušće Shopping Center.
 
Savršeno skockana i raspoložena popularna pop zvezda Sara Jo  razmenjivala je sa posetiocima modne tajne i potpisivala autogram kartice, koje takođe promovišu konkurs.
 
Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc. 


Dvoje najkreativnijih, biće nagrađeni sa šoping vaučerima u vrednosti od 10.000 dinara. 
 
Konkurs za najskockavanje počeo je 1. novembra i traje do 18. novembra. 
Odluku čiji je LOOK  najkreativniji, doneće počasna predsednica žirija – Sara Jovanović, najskockanija pop zvezda u Srbiji po izboru Reklamoždera  koja će nagrade i lično uručiti dobitnicima 18. novembra u Sava Centru.
 
Inače veliki jubilej “mts Noći Reklamoždera 2016 " biće u Sava Centru, 18. novembra, a sjajnu selekciju najboljih svetskih reklama i ove godine potpisuje njen autor Jean Marie Boursicot.
 
Budite originalnni, kreativni, svoji!
 
mts Noći Reklamoždera 2016

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a kao i online prodaja www.eventim.rs .

Cena ulaznica: 700 din.
 
Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. 


Klikni na sliku da se uveca

 

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari