Marrakesh Kahm - serum za trenutno ispravljanje kose

02.02.2017. 09:21 od pinkjeca Pregledano 6731 | Komentari 0 | cOOl 10 | iscOOlirano 0

Ukoliko ne volite da koristite presu ili niste sigurni u kvalitet proizvoda za negu kose koje koristite, upoznaću vas sa Marrakesh potpuno prirodnim proizvodima, kompanije Earthly Body iz USA.

Marrakesh Kahm - serum za trenutno ispravljanje kose

Za početak, odabrala sam Marrakesh Kahm, serum za ispravljanje i glatku kosu koji  je napravljen od Arganovog, Konopljinog ulja i proteina povrća koji se ponašaju kao Keratin ostavljajući vašu kosu skroz ispravljenu i to bez upotrebe prese.

U startu me je privukao sastav: ne sadrži sulfate, parabene, propylen glycol, formaldehid, veštačke boje.  Sve to, kao i činjenica da  nisu testirani na životinjama i nemaju životinjskih sastojaka, više je nego dovoljna da probam ovaj proizvod.

Marrakesh Kahm se veoma jednostavno nanese na kosu,  3 - 4 kapi, ravnomerno se utrlja u opranu i isfrotiranu kosu i isfenira ravnom četkom. Bez upotrebe prese, sasvim jednostavno imate ravnu kosu do sledećeg pranja!

Bočica je veoma praktična za putovanja, a kosa posle ovog seruma divno miriše.

Napomena:
Marrakesh proizvodi sadrže dva najbolja sastojka za negu kose -  originalno Argan ulje iz Maroka i ulje semena konoplje, koji kosu neguju i hrane na prirodan način i pružaju joj zaštitu i briljantan sjaj. 

Na stranici Marakeš Srbija, možete pogledati više informacija o proizvodu i gde ga možete nabaviti.

Takođe, sve aktuelnosti možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici Marakeš Srbija.

Klikni na sliku da se uveca

 

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari