WET BRUSH četke za kosu

26.12.2016. 12:59 od pinkjeca Pregledano 3616 | Komentari 0 | cOOl 6 | iscOOlirano 0

WET BRUSH SUGAR SKULL sam prvi put videla kod poznate britanske beauty blogerke Fleur De Force, pa sam krenula u potragu.

WET BRUSH četke za kosu

Bila sam oduševljena kada sam je nasla kod nas (DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik Wet brush za Srbiju), pa vam prenosim utiske.

Moram priznati da me je izgled četke prvo privukao, međutim ona je tako dizajnirana da bez lomljenja i sa lakoćom raščešljava mokru kosu!

Na prvi pogled čini se da je Wet brush obična četka, međutim samo posle jedne upotrebe shvatićete zašto je ova četka najbolja na tržištu.

Tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost četke omogućava zaštitu i bezbedno češljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju. Dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilikom češljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno raščešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.

Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogućava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz raščešljane i uredne uvojke. Budite prvi koji će ovaj proizvod preporučiti prijatelju. Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose.

Ukoliko još uvek razmišljate šta biste mogli pokloniti prijateljici, WET BRUSH četka bi bila idealan poklon, koji možete poručiti online preko sajta www.damb.rs ili preko Facebook stranice: The Wet Brush Srbija - Nega kose!

Klikni na sliku da se uveca

 

Izvor: http://www.damb.rs/proizvodi/13160/wet-brush

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari