Jednostavna metoda za podmlađivanje kože lica i vrata

20.02.2014. 11:29 od Irena Pregledano 5361 | Komentari 0 | cOOl 2 | iscOOlirano 0

Svi želimo da što duže izgledamo mladi, da nam je koža zdrava i da sija. Za to treba da uložimo trud, ali metoda koju preporučuje ruski naturopata Georgij Nazarov je veoma jednostavna za primenu i ne zahteva upotrebu skupih preparata.

Jednostavna metoda za podmlađivanje kože lica i vrata

Kontrastni oblozi snazno utiču na dobru ishranu tkiva i na razvoj kapilarne mreže u koži lica i vrata. Ova metoda je efikasna jer oslobađa kožu nakupljenih produkata metabolizma i masnog tkiva. Podstiče regeneraciju kože i doprinosi intenzivnom podmlađivanju i znatnom smanjenju bora i ožiljaka.

Postupak: Na lice se prvo stavi topla obloga, a odmah nakon toga obloga od što hladnije vode, onoliko koliko možete da podnesete, obloge se smenjuju 3- 4 puta, i svaka obloga se na licu i vratu ostavi po minut. Na kraju se uvek stavlja hladna obloga.

Idealno bi bilo sprovesti ovaj postupak 1- 2 puta dnevno mesec dana, a zatim da bi se održavao postignuti efekat postupak je poželjno primenjivati 1- 3 puta sedmično.

Ne zaboravite da je za dobar izgled kože važna zdrava ishrana, bavljenje fizičkom aktivnošću, pijenje dovoljne količine vode i korišćenje kvalitetne kozmetike, po mogućnosti prirodne.

Više informacija na: body-sds.rs

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari