Da li imate kandidu? Test sa pljuvačkom....

02.02.2015. 19:07 od Irena Pregledano 5238 | Komentari 0 | cOOl 0 | iscOOlirano 0

U novije vreme sve veći broj istraživanja potvrđuje vezu između prisustva kandide u organizmu i autoimunih bolesti, alegija, čak i karcinoma. Ovaj jednostavan test će vam pomoći da utvrdite da li imate kandidu u organizmu.

Da li imate kandidu? Test sa pljuvačkom....

Ujutro, odmah nakon buđenja, pre nego što uradite bilo šta drugo, uzmite čašu vode, skupite pljuvačku u ustima i lagano ispljunite u čašu. Ako pljuvačka ostane na površini vode, to je normalno ali ako se odmah ili tokom 15 minuta pojave tanke viseće niti koje se protežu naniže u vodu, to je znak prisustva kandide. Niti mogu podsećati na meduzu ili vlasi kose. Drugi znak je vrlo mutna pljuvačka koja za par minuta potone na dno čaše ili mutne mrljice koje se skupljaju ispod pljuvačke.

Sad kad znate da imate kandidu šta uraditi? Možete koristiti sodu bikarbonu (kako se koristi možete da pročitate u članku o lečenju sodom bikarbonom o čemu sam pisala pre više meseci) ili možete da koristite beli luk, koji je najbolji prorodni lek za lečenje kandide. Preporučuje se svako jutro pola sata pre jela, popiti po 2-3 očišćenja čena belog luka sa čašom vode. Na taj način ćete izbeći neugodan miris u ustima, a beli luk će stići do debelog creva gde će uništiti kandidu. U početku, prvih par dana možete imati neugodne gasove kao posledicu uništavanja kandide. Vremenom se neprijatni efekti smanjuju i na kraju prestaju.

Kandida je veoma uporna, poželjno je pored terapije belim lukom iz ishrane izbaciti belo brašno,šećer i kvasac. Voće treba jesti u manjoj količini. Veliki broj ljudi je poštujući ove savete pobedio čir na želudcu, Hašimoto sindrom, alergije, čak i karcinom. Nije lako, ali se isplati!

Više informacija na: body-sds.rs

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari