Cooliranje.com » Umetnost i kultura » Događaji

ODRŽANA 14-A MT:S NOĆ REKLAMOŽDERA

mt:s Noć Reklamoždera

U subotu veče, u prepunom Sava Centru, održana je još jedna, 14-a po redu, nezaboravna mt:s Noć Reklamoždera. U ovo sjajno veče, publiku je uvela samba atrakcija- Mantock dance international, plesna grupa koja je najavila jednu temperamentnu noć, punu pozitivnih vibracija. Reklamožderi su se odmah oglasili tradicionalnim pištaljkama i ostalim navijačkim rekvizitima koje su im, u velikom broju, obezbedili pokrovitelji mt:s, Chipsy i Uniqa osiguranje.

Već na samom startu, veliko oduševljenje i gromoglasan aplauz, izazvao je dolazak našeg proslavljenog atletskog asa, Dragutina Topića, specijalnog gosta mt:s Noći Reklamoždera, koja je ove godine bila u znaku atletike. On je, ispred Atletskog saveza Srbije, najavio i pozvo sve reklamoždere na Evropsko prevenstvo u krosu.

Veče je nastavljeno uručivanjem prestižnih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način i dali podsticaj domaćoj kreativnosti.

Najprestižnija nagrada, BRAND SRBIJA-za najbolju promociju Srbije u svetu, koju tradicionalno dodeljuje kompanija mt:s, generealni pokrovitelj manifestacije, ove godine pripala je Ivani Španović i Emiru Bekriću koji su na Svetskom atletskom prvenstvu u Moskvi osvojili bronzane medalje i time promovisali Srbiju i kao zemlju atletike. Nagradu BRAND SRBIJA, uručila je gospođica Natalija Jegdić, izvršni direktor direkcije za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija, a nagradu je u ime svojih kolega primio Dragutin Topić. Ovom prilikom gospođica Jegdić naglasila je da joj je izuzetna čast što uručuje priznanje za uspeh koji najbolje komunicira sa celim svetom, a to su vrhunski rezultati.

Podsećanja radi, ovo veliko priznanje kompanija mt:s na Noći Reklamoždera do sada je uručila Novaku Đokoviću, Nađi Higl, Stefanu Milenkoviću, Miloradu Čaviću i FIBA svetskim prvacima u basketu 3 na 3.

Sledeće značajno priznanje GRAND SLAM, za doprinos razvoju marketinških komunikacija u regionu, pripalo je gospodinu Ekremu Dupanoviću iz Sarajeva, glavnom i odgovornom uredniku portala Media Marketing koji je naglasio da je srećan što ovo priznanje dobija u Beogradu, gradu u kome ima toliko prijatelja i u kome je godinama radio. Ovo priznanje uručila je gospođa Sonja Marić, direktorka marketinga Uniqa osiguranja koja je istakla značaj regionalne saradnje i komunikacija.

Kao i do sada, mt:s Noć Reklamoždera je podržala društveno korisne kampanje. Ove godine, kao najbolja, proglašena je kampanja „Kada voziš parkiraj telefon”, koju su sjajno realizovali Uprava saobraćajne policije MUP-a Srbije i kompanija Telekom Srbije. Ova kampanja ima za cilj podizanje svesti vozača o opasnostima upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje, kao i povećanje nivoa bezbednosti saobraćaja na putevima. Nakon prikazanog spota, koji ukazuje na navedeni problem, nastao je muk u sali, kao posledica snažne reklamne poruke.

Miloš Pavlović, vozač Formule 1, uručio je ovo važno priznanje gospođici Mariji Bošković, direktorki sektora za PR Telekoma Srbija. Kao promoteri, ovu kampanji su podržali i atletičari Ivana Španović i Emir Bekrić, a gospođica Bošković je pozvala sve prisutne da se pridruže ovoj veoma značajnoj akciji. Miloš Pavlović je, sa stanovišta profesionalnog vozača, pozvao publiku da obavezno parkiraju telefone u toku vožnje.

U segmentu non-profit kampanja i podizanja svesti o stvarima koje treba promeniti na bolje, uručeno je priznanje AMBASADOR REKLAMOŽDERA, za najboljeg pojedinca koji je svojim dobrotvornim radom i velikim zalaganjem doprineo čitavoj zajednici. Ove godine nagrada je pripala poznatom glumcu, Sergeju Trifunoviću, za nesebično zalaganje i rad na prikupljanju sredstava za lečenje obolele dece u inostranstvu. Njegov izlazak na binu izazvao je prave ovacije, a popularni glumac je brojnim fanovima poručio da svet menjamo počeviši od sebe i da nikada ne treba odustati od plemenitog cilja. Ovo priznanje Sergeju Trifunoviću uručila je Dunja Ivanović, direktorka marketinga Marbo Product-a, PepsiCo grupe.

Dok su svi sa nestrpljenjem čekali proglašenje NAJ domaće Reklame u 2013. godini, uručena je i nagrada WORLD TOUR, koja se takođe tradicionalno dodeljuje za našu reklamu koja se našla u svetskoj turneji Noći Reklamoždera. Ova nagrada za promociju srpske kreativnosti pripala je agenciji Saatchi& Saatchi Beograd za reklamu „Booster”. Nagradu su primili Stefan Vukelić, akaunt menadžer agencije Saatchi&Saatchi Beograd i Mina Sretenović, menadžer za odnose sa javnošću, ispred kompanije Nectar. Nagradu je uručio ispred Cinematheque Jean Marie Boursicot, gospodin Frederic Bordary.

Vrhunac uzbuđenja bio je u trenutku proglašenja NAJ Reklame koja se dodeljuje od strane publike za najbolju domaću reklamu, a za koju se glasalo mesecima putem sajtawww.nocreklamozdera.com. Koverat u kome se nalazilo ime pobednika, na scenu su doneli Goga Grubješić, predstavnica agencije SuperStar Worldwide, organizatora mt:s Noći Reklamoždera, i Nemanja Timotijević, ispred agencije CreITive, digitalne podrške manifestacije.

Za NAJ Reklamu u Srbiji u 2013. godini proglašena je reklama Chipsy-Domaćinski!!!!

Veliki aplauz, praćen Chipsy pištaljkama, bio je još jedna potvrda publike ovom priznanju.

Vidno srećan, na scenu je izašao tim koji je osmislilo i realizovao pobedničku reklamu, glavni glumac i ambasador brenda Chipsy, Sergej Trifunović, direktorka marketinga Marbo Product-a, Pepsico Dunja Ivanović i Marko Pešić, akaunt direktor agencije Ovation BBDO.

U svojoj dvostrukoj ulozi, Sergej se obratio deda Trifunu, liku iz popularne reklame, prosipajući Chipsy na binu, šaljivo aludirajući na srpski običaj „za pokoj duše“, što je publiku u prepunoj sali nasmejalo do suza. Bila je to fantastična uvertira za početak svetskog programa „La nuit des Publivores“ , koji je i ove godine, specijalno odabrao njen autor, nenadmašni Jean Marie Boursicot.

Kroz šestočasovni program, videli smo zašto su reklame kratki filmovi i zašto ih treba gledati na velikom platnu, zašto KREATIVNOST- nije privilegija, i kako se ideje rađaju na svim krajevima planete.

Dodeli smo i vredne nagrade. Gradski radio je dodelio tablet najboljem Gradskom reklamožderu, jedanaestogodišnjoj Kristini Zdravković, Atletski savez Srbije srećnim reklamožderima je poslao dresove Ivane Španović I Emira Bekrića, a džinovske kese Chipsy-ja našle su se u rukama dva najsrećnija posetioca.

Bili smo deo kosmopolitske atmosfere koja se jednom godišnje može doživeti samo na Reklamožderima. Bili smo među prijateljima, igrajući glavne uloge na štandu mt:s-a. Bili smo deo reklama i večeri koju ćemo prepričavati do sledeće Noći Reklamoždera.

mt:s Noć Reklamoždera sjajno je vodio voditeljski par- Aleksadar Đorđević, ispred agencije SuperStar Worldwide, organizatora Noći Reklamoždera, i Jelena Ivanović, naša proslavljena manekenka, vlasnica agencije International Model Scouting Office.


Pošaljite svom prijatelju link Dodaj u omiljene Cool isCooliraj

Tags: , , ,

Ostavite Vaš komentar!

Povezane teme

REKLAMNA GOZBA POVODOM 20 GODINA VELIKI MTS NOĆ REKLAMOŽDERA

REKLAMNA GOZBA POVODOM 20 GODINA VELIKI MTS NOĆ REKLAMOŽDERA

19.11.2016. 18:13

Sava Centar je svoj bogati novembarski program začinio spektaklom kreativnosti, koji se sinoć održao po 20-ti put na radost ljubitelja reklame i dobre zabave. Raspoloženu... dalje »»

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!!

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!!

21.10.2016. 20:32

USKORO! mts NOĆ REKLAMOŽDERA! PROGRAM NA KOJI SE ČEKA GODINU DANA. 18.novembar SAVA CENTAR! Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera! dalje »»

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

09.02.2017. 00:40

Za 5 godina napisali smo za Vas 3842 teme, stekli preko 12.500 prijatelja na Facebook-u... dalje »»

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY! SARA JO- IZABRANA OD REKLAMOŽDERA ZA NAJSKOCKANIJU POP ZVEZDU

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY! SARA JO- IZABRANA OD REKLAMOŽDERA ZA NAJSKOCKANIJU POP ZVEZDU

27.10.2016. 23:54

Pozivamo Vas na druženje sa Sarom Jovanović – popularnom pop zvezdom Sarom Jo, u okviru promocije početka Instagram konkursa “SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!”, koji... dalje »»

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA  "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

03.11.2016. 11:53

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA " i OZVANIČEN JE POČETAK INSTAGRAM KONKURSA " SKOCKAJTE... dalje »»

Reklama gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera

Reklama gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera

15.11.2016. 12:29

Reklama gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera Šta nam je spremio Jean Marie Boursicote dalje »»

GRAND SLAM mts NOĆ REKLAMOŽDERA U JUGOSLOVENSKOJ KINOTECI

GRAND SLAM mts NOĆ REKLAMOŽDERA U JUGOSLOVENSKOJ KINOTECI

11.11.2016. 22:12

U svetskom trezoru filmske umetnosti - Jugoslovenskoj Kinoteci sinoć je održano GRAND SLAM veče, na kojem su dodeljena priznanja za razvoj i podizanje standarda u... dalje »»