Cooliranje.com » Umetnost i kultura » Događaji

mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2015.

USKORO U NAŠ EM GRADU - mts NOĆ REKLAMOŽDERA

mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2015.

Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodisnjeg programa mts Noći reklamoždera.

Od Elton Džona do Džastin Bibera, odLejdi Gage do Nur Jehana (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih, Farel Vilijamsa i još mnogo drugih.

Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 28.novembra , koju i ove godine potpisuje njen neumorni selector Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot ).

U svojoj 35.godini postojanja, Noć Reklamoždera (La Nuit des Publivores ) postala je nezamenljivo mesto okupljanja svih ljubitelja reklama sa svih pet kontinenata.

U saradnji i na predlog Instituta za istoriju oglašavanja, mts Noć Reklamoždera će u Jugoslovenskoj kinoteci dodeliti Grand Slam 2015 trojica autora koji su svojom kreativnošću podizali standard oglašavanja na klasičnim medijima: štampi, radiju i televiziji. Za štampana oglasna rešenja priznanje će biti uručeno Slavimiru Stojanoviću, za radio Dragoljubu Mićku Ljubičiću, obojica iz Beograda, a za televizijski spot Jaki Judniču iz Ljubljane.

Tako ćemo, zahvaljujući mts-u, svi imati mogućnost da probamo brzinu mts 4G mreže, inovaciju koja je deo sjane kampanje “Pokrivamo Srbiju, da bi ste je vi otkrili”.

Neko će otići kući sa poklonom- najnovijim telefonom marke Samsung- Galaxy S6 Edge +, koji je samo pre par mesec istigao u Srbiju. Jedinstven dizajn, veliki ekran i neverovatna kamera od 16 MP će vam pružiti mogućnost da na najbolji način zabeležite nezaboravne trenutke ove večeri.

Monotonije u ovoj noći nema, jer tu je Sensation refresh drink. On će vas na krilima zmaja odvesti direktno u egzotičnu Aziju, kada probate njegovu kombinaciju mineralne vode i osvežavajuć ih ukusa limete i kiwana.

Hladne da ne možete da zasladite omiljenim Frikom sladoledima. Prepustite se harmoniji najlepših ukusa i učinite da ova Noć Reklamoždera bude najslađa do sada.

I u čemu jedan pravi Reklamožder uživa, dok sa prijateljima deli utiske večeri? U odličnoj Grand kafi - Black'n'Easy, koja ima tradicionalni miris i ukus, ali koja se brzo sprema, tačno toliko da stignete na drugi blok fantastičnih reklama i koja vam garantuje budnost cele Noći.

Tema 16-e mts Noć Reklamoždera je u znaku zlatneSrbije i fantastičnih uspeha naših sportista koji su osvojili zlatne medalje na velikim takmičenjima, i time ostvarili sjajnu promociju Srbije i Beograda u svetu, a mi smo im uzvratili spektakularnim dočecima ispred Skupštine grada.

Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28. Novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

 

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosphere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, kao i online prodaja www.eventim.rs.

Cena ulaznica:

od 28.10 do 18.11. u pretprodaji - 600 rsd.

od 18.11 do 28.11. u prodaji - 800 rsd.

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO), International Advertising Association (IAA), Turistička organizacija Beograd, Francuski Institut u Srbiji i Hotel Zepter.

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noćkoja se pamti. Beogradska Noć.

www.nocreklamozdera.com


Pošaljite svom prijatelju link Dodaj u omiljene Cool isCooliraj

Tags: , , ,

Ostavite Vaš komentar!

Povezane teme

REKLAMNA GOZBA POVODOM 20 GODINA VELIKI MTS NOĆ REKLAMOŽDERA

REKLAMNA GOZBA POVODOM 20 GODINA VELIKI MTS NOĆ REKLAMOŽDERA

19.11.2016. 18:13

Sava Centar je svoj bogati novembarski program začinio spektaklom kreativnosti, koji se sinoć održao po 20-ti put na radost ljubitelja reklame i dobre zabave. Raspoloženu... dalje »»

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!!

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!!

21.10.2016. 20:32

USKORO! mts NOĆ REKLAMOŽDERA! PROGRAM NA KOJI SE ČEKA GODINU DANA. 18.novembar SAVA CENTAR! Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera! dalje »»

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

Cooliranje slavi 5. rođendan! Hvala što nas čitate!

09.02.2017. 00:40

Za 5 godina napisali smo za Vas 3842 teme, stekli preko 12.500 prijatelja na Facebook-u... dalje »»

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY! SARA JO- IZABRANA OD REKLAMOŽDERA ZA NAJSKOCKANIJU POP ZVEZDU

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY! SARA JO- IZABRANA OD REKLAMOŽDERA ZA NAJSKOCKANIJU POP ZVEZDU

27.10.2016. 23:54

Pozivamo Vas na druženje sa Sarom Jovanović – popularnom pop zvezdom Sarom Jo, u okviru promocije početka Instagram konkursa “SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!”, koji... dalje »»

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA  "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA...

03.11.2016. 11:53

SINOĆ JE U USĆE SHOPPING CENTRU OTVORENA "PLAZMA MINI MINI IZLOŽBA- 20 GODINA NOĆI REKLAMOŽDERA " i OZVANIČEN JE POČETAK INSTAGRAM KONKURSA " SKOCKAJTE... dalje »»

Reklama gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera

Reklama gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera

15.11.2016. 12:29

Reklama gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera Šta nam je spremio Jean Marie Boursicote dalje »»

GRAND SLAM mts NOĆ REKLAMOŽDERA U JUGOSLOVENSKOJ KINOTECI

GRAND SLAM mts NOĆ REKLAMOŽDERA U JUGOSLOVENSKOJ KINOTECI

11.11.2016. 22:12

U svetskom trezoru filmske umetnosti - Jugoslovenskoj Kinoteci sinoć je održano GRAND SLAM veče, na kojem su dodeljena priznanja za razvoj i podizanje standarda u... dalje »»