USLOVI KORIŠĆENJA


OPŠTI USLOVI
Korišćenjem bilo kog dela Cooliranje.com, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Cooliranje.com pruža informacije i servise dobronamernim posetiocima. Sve servise i informacije portala Cooliranje.com koristite na vlastitu odgovornost. Cooliranje.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Svi posetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Cooliranje.com portala ukoliko ne krše uslove korišćenja. Cooliranje.com ne odgovara za istinitost niti za pouzdanost vlasnika banera na web oglasnom prostoru niti za njihove sposobnosti u pružanju usluga koje nude.

 

UREĐIVANJE
Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise Cooliranje.com. Ukoliko imate pitanja, obratite nam se preko kontakt forme na stranici kontakt. Svi zainteresovani dobrodošli su da se pridruže Cooliranje.com

 

SADRŽAJ SAJTA
Cooliranje.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetioca, i linkova na spoljnim stranicama. Cooliranje.com jedan deo objavljenih članaka zajedno sa fotografijama i linkovima, ili samo fotografije, preuzima sa drugih sajtova, uglavnom inostranih, koji su svima javno dostupni. Cooliranje.com ne raspolaže autorskim pravima tih vesti, fotografija i linkova. Ukoliko smatrate da smo povredili Vaša autorska prava linkovanjem ili objavljivanjem Vašeg sadržaja ili slika, molimo Vas da nas kontaktirate. Cooliranje.com će sporni sadržaji ukloniti odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
Cooliranje.com
objavljuje video zapise koji se nalaze na YouTube.com, Dailymotion.com i na drugim sličnim servisima. Video zapisi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera, odnosno softvera drugih servisa, na koji Cooliranje.com nema niti može imati uticaja. Samim tim Cooliranje.com nije odgovoran za sadržaje ovih video zapisa.
Cooliranje.com
objavljuje banere dobijenih od strane oglšivača i banere koji se nalaze na Google AdWords i na drugim sličnim servisima. Baneri sa Google AdWords (ili sa sličnih servisa) su postavljeni po automatizmu Google AdWords softvera (odnosno softveru sličnih servisa), na koji Cooliranje.com nema niti može imati uticaja. Samim tim Cooliranje.com nije odgovoran za sadržaje ovih banera. Takođe, Cooliranje.com potpuno oslobođen odgovornosti u pogledu istinitosti, tačnosti i kvaliteta usluga koje pružaju ili mogu da pruže oglašivači po pitanju svih banera koji su postavljeni na Cooliranje.com.

 

PREUZIMANJE SADRŽAJA
Ukoliko želite da na vašem sajtu/blogu objavite deo našeg sadržaja, javite nam se i mi ćemo vam redovno prosleđivati vesti i uključiti vas u saradnju. Preuzimanje vesti sa Cooliranje.com, dozvoljeno je uz potpisivanje izvora u formatu Cooliranje.com | Ime autora

 

LINKOVI
Cooliranje.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Cooliranje.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sadržaj izvan portala koristite na sopstvenu odgovornost.

 

REGISTRACIJA KORISNIKA
Registraciom na Cooliranje.com korisnik je obavezan da prođe proces registracije, da unese istinite podatke i odabrati korisničko ime i lozinku. Registraciom na Cooliranje.com korisnik pristaje na ove uslove korišćenja i pojedinačno pristaje na korišćenje vaših ličnih podataka u svrhe navedene u ovim uslovima korišćenja. Cooliranje.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posetioci, niti uređuje i proverava sadržaje koje objavljuju posetioci.

 

PRIVATNOST
Cooliranje.com neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika, niti će ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.

 

KOMENTARI
Cooliranje.com svojim korisnicima omogućava dobronamerno komentarisanje sadržaja. Prilikom slanja komentara nemojte koristiti govor mržnje, ružne reči ili pozivati na kulturnu, rasnu, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije. Takvi komentari sigurno neće biti objavljeni. Vaše kritičko mišljenje je svakako dobrodošlo.

 

PORUKE
Cooliranje.com zadržava pravo da svojim korisnicima, članovima šalje poruke u smislu oglašavanja i prikazivanja novih stranica na sajtu i ostalog sadržaja portala.

 

PROMENA PRAVILA I USLOVA KORIŠĆENJA
Cooliranje.com zadržava pravo promene sadržaja svih stranica i dizajna svih stranica bez prethodnog obaveštavanja svojih korisnika.

 

FINANSIRANJE
Cooliranje.comje neprofitni projekat koji se finansira iz sopstvenih izvora i prodajom web oglasnog prostora. Osnov funkcionisanja je širenje pozitivne energije među ljudima.