Kome je potreban web sajt

11.03.2012. 14:22 od admin Pregledano 3152 | Komentari 0 | cOOl 0 | iscOOlirano 0
Kome je potreban web sajt

Web sajt (internet stranica ili internet prezentacija) je potreban firmama i ljudima koji žele da prošire i poboljšaju poslovanje, jer je danas sve više ljudi koji koriste internet. Ljudima je najlakše da na internet pretraživaču ukucaju ono sto ih interesuje i da o tome odmah dobiju informacije. Tako dobijaju informacije o uslugama, cenama i proizvodima koji se nude, a pritom nemaju potrebu da pozivaju firme ili da čekaju reklame na tv-u, itd. Takođe mogu da se obaveste koja im je firma najbliža, najjeftinija i koja pruža najbolje usluge ili proizvode. Potencijalnom klijentu danas je mnogo lakše i jednostavnije da od kuće ili iz kancelarije pogleda šta mu nudi neki proizvođač i da pritom uštedi svoje vreme.

Ako imate firmu i želite da proširite poslovanje, onda je web sajt jedini efikasan način da na tržište plasirate svoje usluge ili proizvode. Web sajt u današnje vreme je drugi naziv za vizit karticu, čak i više od toga, jer je on dostupan cele godine, 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno sa kompletnom ponudom proizvoda ili usluga.

Ako imate web sajt, veoma je bitno da on bude optimizovan za pretraživače  i da bude dobro dizajniran. Dobrom optimizacijom Vaš sajt će se naći u vrhu stranice pretraživača i samim tim se broj poseta povećava, a dobrim dizajnom tj. kvalitetnim prikazom proizvoda ili usluga potencijalni klijent se odlučuje baš za Vas.   

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari