Sinonim britanske elegancije "Kilgour of Savile Row" predstavlja se u Beogradu u okviru manifestacije "24 sata Elegancije"

30.08.2013. 13:10 od pinkjeca Pregledano 3165 | Komentari 0 | cOOl 3 | iscOOlirano 0

U okviru ovogodišnjeg izdanja manifestacije „24 sata Elegancije“, koja će se održati od 06. do 08. septembra u Beogradu, premijerno će biti predstavljena i kuća elegancije "Kilgour", sinonim britanskog stila i savršenih odela po meri, osnovana 1882. godine u najprestižnijoj ulici u Londonu Savile Row, poznatoj po neprikosnovenim majstorima krojačima. Od tada se stalno razvija, ali ostaje u potpunosti verna sebi, poštujući tradiciju, usklađujući je sa inovacijama i stvarajući samo najbolje za najprestižniju klijentelu. Kilgour veruje u kvalitet bez kompromisa, i tom direktivom se vode izuzetni kreatori, stvarajući stilizovana odela, lepih proporcija, vodeći se ličnim potrebama klijenata da bi stvorili jedinstvene modele.

Sinonim britanske elegancije "Kilgour of Savile Row" predstavlja se u Beogradu u okviru manifestacije "24 sata Elegancije"

Svoju izložbu istorijskih odela, "Kilgour" će imati na Belom Dvoru, u petak, 06. septembra, pod patronatom Princa Petra Karađorđevića i uz podršku Mumm šampanjca. Gosti će imati priliku da vide čuvene modele koji su nošeni kroz čitav vek, a neke od njih poneli su Keri Grant u fantastičnom filmu Alfreda Hičkoka, North by Northwest, iz 1959. godine, Fred Aster, redovan kupac još od 1923. godine, Edvard, princ od Velsa, koji je bio oduševljen sjajno izrađenim odelima, ali i ostali članovi kraljevske porodice. Zanimljivo je da je za specijalno za Kraljicu Elizabetu II, i njenu svitu, osmišljena čitava linija Bernard Weatherill, koju su nosili u njihovom tradicionalnom lovu.

Gost ove prestižne manifestacije biće gospodin John Hill koji će prezentovati kuću "Kilgour" tokom „ABSOLUTLuxury Konferencije“, koji će se održati u subotu, 07. septembra, u konferencijskom deluGrand Casina Beograd, od 15.00h.

Lični odnos koji se  razvija između gospode i njihovih  krojača u Kilgour-u omogućava stvaranje prestižnih odela, koje počinje izborom kvalitetnih materijala i podrazumeva, ne samo sjajnu veštinu krojenja, već i sposobnost da se prenese individualnost onog ko će odelo nositi, do najsitnijih detalja-od dvanaest stilova kragni, dugmića sa sedefom ili personalizovanim monogramima do neograničene palete boja. To su osobenosti koje čine krojače u kući elegancije "Kilgour", pravim umetnicima. Zato ne iznenađuje činjenica da je kroz istoriju, Kilgour bio izbor mnogih ikona stila, od kraljevske porodice,  do zvezda Holivuda.

Najglamurozniji događaj večeri biće modna revija Kilgour of Savile Row, uz prisustvo prestižnog brenda Bernard Weatherill, koja će se održati ispred Grand Casino fontana u 21h. Treći put za redom, ovaj sjajani, ekskluzivni prostor zablistaće uz prelepe modele prefinjene kuće elegancije, a dame i gospoda će uživati u najnovijim tendencijama. 

www.kilgour.eu


Klikni na sliku da se uveca

 

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari