"24 sata Elegancije 2013" - 6. septembar

28.08.2013. 18:32 od pinkjeca Pregledano 1836 | Komentari 0 | cOOl 4 | iscOOlirano 0

Beograd će imati priliku da po treći put ugosti manifestaciju „24 sata Elegancije - Concoursd’Elegance & Luxury salon”, trodnevni spektakl, posvećen rafiniranosti i kvalitetu, koji će biti održan od 06. do 08. septembra.

"24 sata Elegancije 2013" - 6. septembar

Ovaj ekskluzivni događaj organizuju DEGORSI Luxury Consultancy i Srpski Savez za Istorijska Vozila,član FIVA-e, zajedno sa regionalnim partnerom Scuderia Zagreb, a pod patronatom srpske kraljevske porodice, uz veliku podršku Grand Casina Beograd, koji će svim prisutnim apriuštiti nezaboravno iskustvo i mogućnost da se prepuste i podele svoju strast prema klasičnim automobilima, eleganciji, stilu i prefinjenosti.

Ovogodišnje izdanje „24 sata Elegancije”se održava u saradnji sa Britanskom privrednom komorom, Ambasadom Velike Britanije i Luxury concierge Quintessentially, a biće posvećeno britanskim luksuznim brendovima koji su sinonim vrhunskog kvaliteta i zrade i majstorstva detalja.

Okupljanje počinje na Belom Dvoru, u petak, 06. septembra svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe istorijskih odela čuvene kuće elegancije KILGOUR of Savile Row, pod patronatom Princa Petra Karađorđevića i uz podršku Mumm šampanjca. Tokom večeri CHIVAS će predstaviti poznatog londonskog pisca i istoričara elegancije, James-a Sherwood-a, i njegovu poslednju knjigu, „The Perfect Gentleman“ (u ediciji izdavačke kuće Thames & Hudson), koja se, na svoj način, bavi muškom elegancijom i tradicijom izrade prestižnih engleskih majstora. Specijalni gost večeri biće i renomirana kuća parfema Penhaligon’s koja će dati nezaboravnu mirisnu notu ovom glamuroznom događaju. Osim toga, gosti će imati priliku da vide Rolls Royce modele iz svetski poznate SK kolekcije, u vlasništvu poznatog filantropa Saulius Karossas-a, koji će blistati na platou ispred Belog Dvora. Ekskluzivno će biti održana prezentacija neverovatnog Samsunga S9,jednog od najluksuznijih televizora na svetu sa ultra-high definition ekranom, sa posebnim akcentom na detaljima.

U večernjim satima biće priređena gala večera uz dobrotvornu aukciju izuzetnih komada ručnih satova TAG Heuer, ekskluzivne limitirane serije CHIVAS 18 godina starog viskija koja je dizajnirana od strane Pininfarine, kao i limitiranih edicija parfema. Aukciju će pratiti prezentacija prestižnog nakita futuroRemoto, vodećeg brenda u svetu avangardnog dizajna nakita, odabranog i uređenog za ovu priliku od strane Cristine Egger, ambasadora manifestacije 24 sataElegancije u Italiji.Sva prikupljena sredstva biće upućena „Fondaciji Princeze Katarine Karađorđević“.

Gosti će uživati u CHIVAS 18 godina star degustaciji, uz prisustvo CHIVAS internacionalnog brend ambasadora, gospodina Alex-a Robertson-a...

Za više informacija posetite www.24hoursofelegance.com ili Facebook stranu 24 sata Elegancije.

Klikni na sliku da se uveca

 

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari