Pavle Trpinac, dizajner najnovijeg Rolls Royce Wraith, gost „Belgrade Classic Car Show-a 2013”

04.09.2013. 23:35 od pinkjeca Pregledano 4935 | Komentari 0 | cOOl 0 | iscOOlirano 0

Ostalo je još nekoliko dana do „Belgrade Classic Car Show-a 2013” powered by UNIQA, kojiće se održati 07.septembra, u okviru manifestacije„24 sata Elegancije“

Pavle Trpinac, dizajner najnovijeg Rolls Royce Wraith, gost „Belgrade Classic Car Show-a 2013”

Okupljanje će početi u 10.00.h kada će se na platou ispred paviljona Cvijete Zuzorić predstaviti pravi lepotani svetskih kolekcionara.Uslediće „Auto Bild  Grand Tour Historique”, paradni defile najlepših klasičnih automobila iz cele Evrope,na stazi oko Kalemegdana. Popodnevni sati su rezervisani za  „CHIVAS Concours d’Elegance 2013“, izložbu najlepših modela četvorotočkaša, odabranih specijalno za ovu priliku, ispred Grand Casina Beograd,  koji je besplatan i otvoren za publiku.

U 13.00 h biće otvorena i izložba „Majstori Britanskog Dizajna Automobila” a specijalni gost će biti svetska zvezda dizajna, kreator najnovijeg Rolls Royce Wraith, naš Pavle Trpinac, u okviru saradnje sa najvećom konferencijom automobilskog  dizajna AUTO® iz Zagreba, a pod pokroviteljstvom opštine Zemun. Zaljubljenik u automobile od malih nogu, Pavle Trpinac, nakon diplomiranja na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, sledi svoj san da postane dizajner automobila. Obrazovanje je nastavio u Nemačkoj i magistrirao dizajn vozila na Hochschule Pforzheim, jednom od najelitnijih studija te vrste na svetu. Odmah nakon diplomiranja, 2007. godine, zaposlio se u studiju za dizajn BMW automobila, a nakon tri godine prelazi u odsek za dizajn Rolls-Roycea. Dizajn karoserije Rolls-Royce Wraith, koji je predstavljen na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi, predstavlja vrhunac njegove karijere, a fastback silueta najhrabrije dizajnirani Rolls-Royce u istoriji.

Svoje iskusvo i veliki uspeh koji je postigao, Pavle Trpinac će podeliti sa učesnicima i posetiocima „ABSOLUT Luxury Salona“, koji se održava u saradnji sa magazinom The Economist u konferencijskom delu Grand Casina Beograd, od 15.00h.

Klikni na sliku da se uveca

 

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari