Naše reklame u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera / La Nuit des Publivores

27.11.2015. 15:34 od admin Pregledano 1594 | Komentari 0 | cOOl 1 | iscOOlirano 0

Kao   podršku   domaćoj   i   regionalnoj   reklamnoj   industriji,   tradicionalno   na   Noći Reklamoždera,  između vrednih nagrada, dodeljuje se i jedno posebno priznanje - World tour.

Naše  reklame  u  svetskoj  selekciji  Noći  Reklamoždera  / La  Nuit  des Publivores

World  tour je priznanje za one reklame i njene autore, koje su ušle  u svetsku  selekciju programa  La  Nuit des Publivores  /  Noć Reklamoždera  i  tako  u  okviru ovog popularnogprograma  proputovale više od 160 gradova sveta.

Koliki je to uspeh govori činjenica, da u reklamoteku “Jean Marie Boursicot” godišinje stignepreko 20 000 reklama iz celog sveta, da bi nešto manje od 400 koje bira isključivo Jean MarieBoursicot završile u šestočasovnom programu koji čini program svetske turneje.

Ove   godine,   zahvaljujući   predstavniku   Noći   Reklamoždera   za Adriatica   regiju-agenciji SuperStar world wide i Media Marketingu, najznačajnijem regionalnom medijskom partneru,četiri reklame  su ušle u svetsku turneju, od kojih su tri iz Srbije i jedna iz Slovenije.

Ovo je veliki doprinos promociji reklamne industrije i tim povodom, na ovogodišnjoj mts Noći Reklamoždeara priznanje dobijaju:

 • Beokonstruktivizam - reklama Turističke organizacije Beograd - režija Boris Miljković
 • Drama u taxiju - Otelo - Jugoslovensko dramsko pozorište - agnecija McCann
 • Jelen pivo - Naša stvar - agencija LeoBurnett
 • ITAK - Govori ljubezen - kreativni direktor i scenarista Aljoša Bagola - agencija Pristop Prijatelji manifestacije : mts, Samsung, Sensation refresh drink, Black 'n' Easy, Frikom,

Uniqa, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć pozitivnih vibracija.

Beogradska Noć.

www.nocreklamozdera.com

 
 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari