SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY! SARA JO- IZABRANA OD REKLAMOŽDERA ZA NAJSKOCKANIJU POP ZVEZDU

27.10.2016. 23:54 od admin Pregledano 1572 | Komentari 0 | cOOl 0 | iscOOlirano 0

SuperStar Culture predstavlja:
mts Noci Reklamozdera 2016. – powered by Ušće Shopping Center
 

SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY! SARA JO- IZABRANA OD REKLAMOŽDERA ZA NAJSKOCKANIJU POP ZVEZDU

Pozivamo Vas na druženje sa Sarom Jovanović – popularnom pop zvezdom Sarom Jo, u okviru promocije početka Instagram konkursa “SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i UŠĆE Shopping Center.

Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc. Dvoje najkreativnijih, po odluci žirija, biće nagrađeni sa šoping vaučerima u vrednosti od 10.000 din.

Konkurs za najskockavanje počinje 1. novembra i traje do 18. novembra. Odluku ko ima najkreativniji look, doneće počasna predsednica žirija – Sara Jovanović, popularna SARA JO, najskockanija pop zvezda u Srbiji po izboru Reklamoždera, koja će sa fanovima ovom prilikom podeliti ideje za savršeno skockavanje.

Sara Jo će i lično uručiti nagrade dobitnicima 18. novembra u Sava Centru.

“SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY” Instagram konkurs se realizuje uoči nove, i urnebesno zabavne selekcija najboljih svetskih reklama “mts Noci Reklamoždera 2016.” koja se dešava u Sava Centru, 18. novembra, a koju i ove godine potpisuje njen sjajni autor Jean Marie Boursicot.

Ove godine proslavljamo i značajan jubilej i tim povodom uz druženje sa Sarom Jo možete pogledati mini izložbu „20 godina od prve Noći Reklamoždera“.

Budite originalnni, kreativni, svoji!
mts Noci Reklamoždera 2016

Mesto: UŠĆE Shopping Center / prizemlje, u blizini radnje Accessories.
Datum: 01.11.2016.
Vreme: 18h

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari