Facebook profili - I deo

26.02.2012. 23:27 od admin Pregledano 10660 | Komentari 0 | cOOl 5 | iscOOlirano 0
Facebook profili - I deo

Da li ste primetili da neki od vaših prijatelja imaju zajedničke osobine ili da i pre nego što pogledate svoj profil, znate ko od njih bi mogao da izbaci neku vest, sliku ili citat?

Napravili smo nekoliko univerzalnih profila ljudi na društvenim mrežama, tu ćete sigurno pronaći nekog od vaših prijatelja, a možda budete prepoznali i sebe! :-) 

1. Zavisnici od igrica (FarmWill)

Taman se obradujete da neko iz inostranstva želi da se dopisuje i druži sa vama, jer vam je upravo stigao zahtev za prijateljstvo, kada na zidu vašeg profila dobijete obaveštenje da je neko u Americi pomuzao kravu, ili da je kokoška vašeg prijatelja iz Italije snela zlatno jaje.

Tu su i razni igrači pokera, vlasinici poslastičarnica, kafića i butika, a u jednom danu od njih može da vam stigne i do 100 zahteva, pa poželite da odmah ugasite svoj profil!

2. Sveže udate / ređe oženjeni 

San svake moderne devojke više nije samo da se uda, već da sve slike (otprilike između 500-1000) sa veridbe, svadbe, medenog meseca postavi na svoj profil. Prvo, prirodno, verenički prsten iz raznih uglova (10-20 fotografija) sve u cilju da ove koje gledaju  pojedu se od ljubomore. Status nije više "In relatioship" već je udata!

Muškarci se uglavnom neće setiti ni da  promene status, dok ih njihova draga na to ne natera.

3. Moderne mame 

Mame koje misle da je baš njihovo dete posebno. Čudno :-)

Izbacuju slike svog stomaka, kako raste, sortirano po mesecima, a u skorije vreme i fotografije ultrazvuka, da bi mogli da pogađamo pol deteta.

Veoma je karakteristično za zapadne civilizacije. 

4. Prijatelj novinar - reporter sa lica mesta

Verujem da svako od vas kada ustane poželi da uz kafu pročita i novine. Međutim, ako ste u isto vreme i na fejsu, vaš prijatelj - reporter sa lica mesta, će uvek za vas postaviti link sa nekih dnevnih novina!

Čak ćete dobiti i njegovo mišljenje o poskupljenju šećera, hapšenju nekog kriminalca ili autfitu neke pevačice, još ako se neko razvodi.... 

5. Mislioci / filozofi

To su naši facebook prijatelji koji nas svakog dana obogaćuju novim citatima velikih mislilaca, naravno bez navodnika i imena osobe čiju misao navode. Da li zaista misle da ćemo poverovati da je njihova? 

6. Romantična kraljica drame

Osobe koje preko fejsa postavljaju status "In Relationship" i pišu najbolje i najlepše o svom izabraniku/ci, a nakon 24 časa promene status u "Singl", da bi izazvali lavinu komentara.

"Ne zna on/ona šta je izgubio", do ostavljanja raznih citata iz ljubavnih romana da bi partner shvatio da je gubitnik.

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari