Bahovo cveće kao lek, 2. deo

10.11.2012. 15:59 od Irena Pregledano 5132 | Komentari 0 | cOOl 6 | iscOOlirano 0
Bahovo cveće kao lek, 2. deo

Bahovo cveće kao lek 2.deo

Edvard Bah je rođen 1886. godine. Kada je imao 31. godinu lekari su mi dali samo tri meseca života zbog tumora koji se već proširio. Na iznenađene svih Bah je bio živ i posle tri meseca i sa ogromnom energijom se posvetio istraživanju energije cveća. Živeo je jos 19. godina posle postavljanja dijagnoze. Bah je uvideo, iz ličnog iskustva, da energija koju stvara ogromna strast ima snagu da pobedi svaku bolest.

Lekovi:

Aspen-Jasika odgovara onima koji su stalno uznemireni i žive u stalnom strahu da će im se desiti nešto loše; koji lično preživljavaju nesreće celog sveta;za one koji su izrazito senzibilni i osećaju da su pozvani da poboljšaju svet; za one koji ne mogu da prevaziđu doživljene traume; za one koji se bude noću a ne znaju zbog čega.

Jasika pomaže da se kontrolišu opsesivne misli i obuzda neprekidni unutrašnji dijalog;omogućava opuštanje a pomaže čak i kod fizičkih tegoba kao što su gastritis, knedla u grlu i nemogućnosti postizanja orgazma.

Bukva odgovara onima koji su netolerantni i koji imaju izraženu potrebu da kritikuju;za one koji kod drugih vide samo mane i zbog toga na kraju ostaju sami; za one koji su mnogo prepatili i zbog toga se zatvorili u sebe, i postaju arogantni i nadmeni a što je u stvari samo način da se zaštite; za one koji pate jer više ne mogu ni da se osmehnu.

Bukva pomaže da se otvorimo prema svetu i pomoći će nam postanemo tolerantniji, i prema sebi i prema drugima. Bukva nas takođe podseća da svako u našem životi ima nečemu da nas nauči.

Nastaviće se....

Više informacija na: body-sds.rs

Tags:

 
 
 

Ostavite komentar

Prepišite ovaj kod

 

Komentari